Bananer i kokosmjölk

En härlig och söt efterrätt av banan, kokosmjölk och socker. Perfekt att servera som dessert efter en god middag. Både exotiskt, roligt och fantastiskt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003

Ingredienser
4 portioner
2 - 2 1/2 dl kokosmjölk
1 msk socker
1 krm salt
3 bananer
1/2 dl kokosflingor
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos och ägg.
Gör laktos- och äggfri: Servera utan vaniljglass.
Gör så här
Inga tillbehör medräknade i näringsberäkningen.
Tips
En fyllig och "rik" dessert som passar efter en lättare varmrätt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1145.7 KJ / 273.8 kCal
Fett18.5 g
Salt0.38 g
Kolhydrater22.9 g
Protein2.5 g
Kommentarer
Ska´ jag göra vid tillfälle - snart Boo
Boo
2015-01-26Håller med att det ser tråkigt ut, men det smakar bra. Har gjort det några gånger. Busenkelt.
Atle
2005-03-16Ser lite tråkigt ut, men var överaskande gott
Johanna
2003-08-15