Bananer i kokosmjölk

45
3
Bananer i kokosmjölk

En härlig och söt efterrätt av banan, kokosmjölk och socker. Perfekt att servera som dessert efter en god middag. Både exotiskt, roligt och fantastiskt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003

Bananer i kokosmjölk

Ingredienser

4 portioner
2 - 2 1/2 dl kokosmjölk
1 msk socker
1 krm salt
3 bananer
1/2 dl kokosflingor

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och ägg.
Gör laktos- och äggfri: Servera utan vaniljglass.

Gör så här

Inga tillbehör medräknade i näringsberäkningen.

Tips

En fyllig och "rik" dessert som passar efter en lättare varmrätt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

45

Kommentarer

Boo

2015-01-26

Ska´ jag göra vid tillfälle - snart Boo

Atle

2005-03-16

Håller med att det ser tråkigt ut, men det smakar bra. Har gjort det några gånger. Busenkelt.

Johanna

2003-08-15

Ser lite tråkigt ut, men var överaskande gott

Näringsvärde per portion

Energi 1145.7 KJ / 273.8 kCal
Fett 18.5 g
Salt 0.38 g
Kolhydrater 22.9 g
Protein 2.5 g
Läs mer om näringsvärden