Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Hjärtkål är en mindre typ av kål, inte bara vackert färggrann utan dessutom busenkel att tillaga. Här får den brässeras i sötsyrlig balsamvinäger och serveras med smulad getost och knapriga hasselnötter. En perfekt smakkombination av sött, syrligt och salt.

Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
2 hjärtkålshuvuden (à 250 g)
1 msk olivolja
salt
peppar
1 dl vatten
2 msk balsamicovinäger
100 g getost
1/2 dl rostade skalade hasselnötter

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi878 KJ / 209 kCal
Fett16 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Getostbollar med krispigt baconsmul
    Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Getostrullar med aprikos
    Betyg 3.1 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad