Bakpotatis med tandoorikyckling
Trevliga bakpotatisar med smak av Indien. Bakpotatis med läcker fyllning av kycklingfilé och minifraiche, smaksatt med tandooripaste, chutney och finhackad koriander. Servera potatisen med en fräsch sallad.
Ingredienser
4 portioner
4 bakpotatisar
1 gul lök
1 grön paprika
500 g kycklingfilé
1 msk olja
2 msk tandooripasta
1 msk chutney
1 dl vatten
2 dl minifraiche
salt
peppar
2 msk finhackad koriander eller persilja
Gör så här
I näringsberäkningen ingår isbergssallad som tillbehör.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2128 KJ / 648 kCal
Fett17.5 g
Kommentar
Jag sökte på "lax", men jag måste ju kolla när det här receptet kom upp - inte lax - men säkert gott ändå
Ann-sofie
2008-04-18