Trevliga bakpotatisar med smak av Indien. Bakpotatis med läcker fyllning av kycklingfilé och minifraiche, smaksatt med tandooripaste, chutney och finhackad koriander. Servera potatisen med en fräsch sallad.
Ingredienser
4 portioner
4
bakpotatisar
1
gul lök
1
grön paprika
500
g
kycklingfilé
1
msk
olja
2
msk
tandooripasta
1
msk
chutney
1
dl
vatten
2
dl
minifraiche
salt och peppar
2
msk
finhackad koriander eller persilja
Gör så här
I näringsberäkningen ingår isbergssallad som tillbehör.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
1 st
Kommentar
Ann-sofie
2008-04-18
Jag sökte på "lax", men jag måste ju kolla när det här receptet kom upp - inte lax - men säkert gott ändå
Kommentar
Ann-sofie
2008-04-18Jag sökte på "lax", men jag måste ju kolla när det här receptet kom upp - inte lax - men säkert gott ändå