Bakpotatis med tandoorikyckling

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat
1
Bakpotatis med tandoorikyckling

Trevliga bakpotatisar med smak av Indien. Bakpotatis med läcker fyllning av kycklingfilé och minifraiche, smaksatt med tandooripaste, chutney och finhackad koriander. Servera potatisen med en fräsch sallad.

Bakpotatis med tandoorikyckling

Ingredienser

4 portioner
4   bakpotatisar
1   gul lök
1   grön paprika
500 g  kycklingfilé
1 msk  olja
2 msk  tandooripasta
1 msk  chutney
1 dl  vatten
2 dl  minifraiche
salt och peppar
2 msk  finhackad koriander eller persilja

Gör så här

I näringsberäkningen ingår isbergssallad som tillbehör.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jag sökte på "lax", men jag måste ju kolla när det här receptet kom upp - inte lax - men säkert gott ändå

Ann-sofie

2008-04-18

Näringsvärde per portion

Energi2128 KJ / 648 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Lax med bönor och tandooridressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsrostad potatis med touch av Indien
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Glaserade spjäll med salsa och svarta bönor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakpotatis med skinkröra
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling tandoori, pasta & broccoli
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål med ingefära och senapsfrö
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga