Att baka ägg i små frallor är ett roligt och matigt sätt att servera den ljuvliga råvaran på. Frallorna, som även rymmer kallrökt lax och smörfräst spenat, sköter sig själva i ugnen och passar lika bra på buffén som till helgfrukosten. Eller varför inte på påskbordet?
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2015
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helena
2020-11-17Jag gillar inte lax så jag klippte i bacon istället. Jättegott
Maria
2020-04-10Inte en chans att få plats med ett helt ägg i, och då minskade jag på både lax och lök-spenaten.
Redaktionen ICAse
2020-04-14Hej Maria! Vi har uppdaterat receptet något. Mängderna är ju lite beroende på hur mycket man gröper ur brödet och hur stora skivor lax man har osv. Hoppas det smakade bra trots att de var knepiga att få till. Hälsningar Ulrika
Maria
2020-04-10Jättegott, men knepigt att få äggen bra. Vitan ville aldrig stelna.