Makrillmacka med solros

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Makrillmacka med solros

En smarrig kvällsmacka med grovt rågbröd som toppas med härlig makrill i tomatsås, rucola, salladslök, tabasco och rostade solrosfrön. Mackan går snabbt att förbereda och är matig och smakfull.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Makrillmacka med solros

Ingredienser

2 portioner
2 råg frallor (rågbullar)
rucola
1 burk makrill i tomatsås
1 salladslök
1 msk rostade solrosfrön
några droppar tabasco
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvmacka med ajvar relish och sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga