Makrillmacka med solros

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Makrillmacka med solros

En smarrig kvällsmacka med grovt rågbröd som toppas med härlig makrill i tomatsås, rucola, salladslök, tabasco och rostade solrosfrön. Mackan går snabbt att förbereda och är matig och smakfull.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Makrillmacka med solros

Ingredienser

2 portioner
2   råg frallor (rågbullar)
rucola
1   burk makrill i tomatsås
1   salladslök
1 msk  rostade solrosfrön
några droppar tabasco
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Korvmacka med ajvar relish och sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga