Bakade fyllda champinjonhattar

Betyg 2.9 av 5.
14 personer har röstat
1
Bakade fyllda champinjonhattar

Här fylls champinjonhattar med en krämig röra på färska paprika- och vitlökskorvar, lök och citron. Grädda dem i ugnen och servera – helst när de fortfarande är varma.

Bakade fyllda champinjonhattar

Ingredienser

8 bufféportioner
8 stora champinjoner
2 färska korvar (paprika och vitlök)
1/2 gul lök
1/2 citron
1 msk hackad persilja
1 msk ströbröd
1 tsk olja (att smöra formen med)
1 msk smör
1 msk solrosfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
14 personer har röstat

Kommentar

Har gjort det här receptet två gånger nu och båda gångerna har gästerna tyckt att det smakat konstigt.

Rebecca

2021-01-02

Näringsvärde per bufféportion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett9 g
Salt1.4 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Äppelinkokt lax med dill- och kummincrème
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med korv- och grönsaksröra
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsomelett med japanska influenser
Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bärbollar med nötter och solrosfrön
Betyg 3.7 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blomkål och morotssallad i tomat och basilikadressing
Betyg 2.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paket med morötter, honung, getost och solrosfrön
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga