Bakade fyllda champinjonhattar

Betyg 2.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bakade fyllda champinjonhattar

Här fylls champinjonhattar med en krämig röra på färska paprika- och vitlökskorvar, lök och citron. Grädda dem i ugnen och servera – helst när de fortfarande är varma.

Bakade fyllda champinjonhattar

Ingredienser

8 bufféportioner
8 stora champinjoner
2 färska korvar (paprika och vitlök)
1/2 gul lök
1/2 citron
1 msk hackad persilja
1 msk ströbröd
1 tsk olja (att smöra formen med)
1 msk smör
1 msk solrosfrön

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Har gjort det här receptet två gånger nu och båda gångerna har gästerna tyckt att det smakat konstigt.

    Rebecca

Näringsvärde per bufféportion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett9 g
Salt1.4 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Ugnsomelett med japanska influenser
    Betyg 2.8 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med korv- och grönsaksröra
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bärbollar med nötter och solrosfrön
    Betyg 3.7 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad