Bakad spetskål med gnocchi, bacon och salvia

Gnocchi, spetskål och bacon här har du de härliga ingredienserna till denna lättlagade men ändå smakrika måltid. Spetskålen bakas i ugnen samtidigt som du steker bacon och kokar gnocchin. Servera med tomater och gärna färsk strimlad salvia.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2809 KJ / 682 kCal
Fett27 g
Salt4.8 g
Kolhydrater83 g
Protein21 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stMums jättegott tycker jag
Susanne
Nej, men nej. Så tråkigt.
Sonia
Lättlagat och gott. Kan ha spetskålen 3-4 minuter längre, men det är en smaksak och beror förstås på vilken ugn en har:)
Kristin