Rotselleri gör sig bäst när den får bakas länge i ugn. I rotsellerins skal sitter massor av smak, så låt det vara kvar och ta bara bort rotfästet. Denna rätt går utmärkt att förbereda dagen innan festen. Skeda över brynt smör som fått smak av lök och vitlök vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och byt parmesanost mot mjölproteinfri ersättningsprodukt.
Receptet har uppdaterats november 2021.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Förslag på vad man kan servera till om man inte är vegetarian?
Helena charlott
2023-03-15Hej Helena Charlott! Både kyckling och fisk skulle säkerligen vara gott till detta. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-03-23Perfekt på julbordet för vegetarianen
Tove
2022-12-24Gott! Ny favorit.
Gunnel
2022-12-23