Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ugnsbakad rödkål tar lite tid att göra men är väl värt tiden. Smakerna från kålen kommer fram när den är så lång tid i ugnen. Servera den bakade rödkålen med chilikräm av fetaost och yoghurt samt krispiga pistagenötter.

Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ingredienser

4 portioner
1   rödkålshuvud (à ca 1 1/2 kg)
salt
svartpeppar
3 msk  olivolja
75 g  fetaost
1 dl  grekisk yoghurt (10 %)
1/2 tsk  chiliflakes
1/2   kruka gräslök
1/2   förp lättrostade och skalade pistagenötter (à 70 g)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1044 KJ / 249 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Pistageyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stark tomatröra och pistagenötter på korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb äppelmarmelad med pistagenötter
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pistagekräm
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad zucchini med ricotta, pistage och balsamvinäger
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga