Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

0
0
Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ugnsbakad rödkål tar lite tid att göra men är väl värt tiden. Smakerna från kålen kommer fram när den är så lång tid i ugnen. Servera den bakade rödkålen med chilikräm av fetaost och yoghurt samt krispiga pistagenötter.

Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ingredienser

4 portioner
1 rödkålshuvud (à ca 1 1/2 kg)
salt
svartpeppar
3 msk olivolja
75 g fetaost
1 dl grekisk yoghurt (10 %)
1/2 tsk chiliflakes
1/2 kruka gräslök
1/2 förp lättrostade och skalade pistagenötter (à 70 g)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1044 KJ / 249 kCal
Fett 21 g
Salt 2 g
Kolhydrater 8 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden