Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ugnsbakad rödkål tar lite tid att göra men är väl värt tiden. Smakerna från kålen kommer fram när den är så lång tid i ugnen. Servera den bakade rödkålen med chilikräm av fetaost och yoghurt samt krispiga pistagenötter.

Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ingredienser

4 portioner
1   rödkålshuvud (à ca 1 1/2 kg)
salt
svartpeppar
3 msk  olivolja
75 g  fetaost
1 dl  grekisk yoghurt (10 %)
1/2 tsk  chiliflakes
1/2   kruka gräslök
1/2   förp lättrostade och skalade pistagenötter (à 70 g)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1044 KJ / 249 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Yoghurt med hallon och pistagenötter
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Pistageyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Choripan i baguette med pistage-chimichurri
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb äppelmarmelad med pistagenötter
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pistagekräm
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga