Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ugnsbakad rödkål tar lite tid att göra men är väl värt tiden. Smakerna från kålen kommer fram när den är så lång tid i ugnen. Servera den bakade rödkålen med chilikräm av fetaost och yoghurt samt krispiga pistagenötter.

Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ingredienser

4 portioner
1   rödkålshuvud (à ca 1 1/2 kg)
salt
svartpeppar
3 msk  olivolja
75 g  fetaost
1 dl  grekisk yoghurt (10 %)
1/2 tsk  chiliflakes
1/2   kruka gräslök
1/2   förp lättrostade och skalade pistagenötter (à 70 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1044 KJ / 249 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Alpmüsli med torkad frukt & pistachnötter
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurt med honung, pistage & kardemumma
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Pistageyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yoghurtpannacotta med citrus, pistasch och honung
Betyg 3.2 av 5.
187 personer har röstat
Över 60 min att tillaga