Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ugnsbakad rödkål tar lite tid att göra men är väl värt tiden. Smakerna från kålen kommer fram när den är så lång tid i ugnen. Servera den bakade rödkålen med chilikräm av fetaost och yoghurt samt krispiga pistagenötter.

Bakad rödkål med chilikräm och pistagenötter

Ingredienser

4 portioner
1 rödkålshuvud (à ca 1 1/2 kg)
salt
svartpeppar
3 msk olivolja
75 g fetaost
1 dl grekisk yoghurt (10 %)
1/2 tsk chiliflakes
1/2 kruka gräslök
1/2 förp lättrostade och skalade pistagenötter (à 70 g)

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1044 KJ / 249 kCal
Fett21 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Pistageyoghurt
    Betyg 2.7 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Focaccia till jul
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad