Bagel med vispat jordnötssmör och hallonsylt

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Bagel med vispat jordnötssmör och hallonsylt

PB&J är ett klassiskt amerikanskt pålägg, det vill säga peanut butter and jelly – en perfekt smakkombination där salt möter sött. Vi serverar succéduon på en bagel och har dessutom lyft jordnötssmöret till nya, fluffiga höjder genom att vispa det tillsammans med grädde.  

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2024

Bagel med vispat jordnötssmör och hallonsylt

Ingredienser

4 portioner
250 g hallon
1/2 dl strösocker
1 dl rumstempererat jordnötssmör
1/2 krm salt
1/2 dl vispgrädde
1 tsk lönnsirap (eller se tips)
4 bagels
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Peanut butter jelly smoothie
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bagel med cocktailtomater och jordgubbar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vegansk fudge
Betyg 4.6 av 5.
62 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smoothie med jordnötssmör, sylt och banan
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispiga jordnötsbitar
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bagelchips
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga