Baconlindade färsrullar med potatistimbal är en ljuvligt god vardagsmiddag som du tillagar på under 60 minuter. Blandfärsen blir inlindade i bacon och serveras med stekta potatisstrimlor och gräddstuvade haricots verts.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2001
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd, PO-fiber eller Fibrex.
Gör mjölkfri: uteslut mjölken och använd vatten eller öl till färsen. Välj mjölkfritt ströbröd.
Gör äggfri: välj äggfritt ströbröd och uteslut ägget i färsen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Siv
2009-04-20Ett bra tips är att ersätta tandpetaren med en bit spagetti. Den blir mjuk och går att äte och man riskerat inte att sticka sig på tandpetaren
Kristin
2007-09-19Jätte gott, jag hae också i oregano för att pifa upp lite. Gjorde en baconsås till av dety som blv över.
Anders
2005-11-27för att få till det där lilla extra , hackade jag lite soltorkade tomater och blandade i den i köttfärsen, dessutom la jag till lite oregano. super. i stället för potatistimbalerna kan man göra en krämig potatisgratäng.