Baconfrästa haricots verts

Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
0
Baconfrästa haricots verts

Dessa överraskande goda, baconfrästa haricots verts kan du tillaga i förväg och bara värma upp i stekpanna till serveringen. Fräs bara schalottenlök och bacon i smör och förvara kallt tillsammans med kokta haricots verts.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Baconfrästa haricots verts

Ingredienser

6 portioner
400 g  frysta haricots verts (bönor)
2   schalottenlökar
1/2   paket bacon (à 140 g)
1 msk  smör
1/2 tsk  flingsalt
2 krm  svartpeppar

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Haricot vertssallad med bacon och bröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fräsig kyckling- och paprikapasta med bacon
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad
Betyg 2.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga