Baconfrästa haricots verts

Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
0
Baconfrästa haricots verts

Dessa överraskande goda, baconfrästa haricots verts kan du tillaga i förväg och bara värma upp i stekpanna till serveringen. Fräs bara schalottenlök och bacon i smör och förvara kallt tillsammans med kokta haricots verts.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Baconfrästa haricots verts

Ingredienser

6 portioner
400 g  frysta haricots verts (bönor)
2   schalottenlökar
1/2   paket bacon (à 140 g)
1 msk  smör
1/2 tsk  flingsalt
2 krm  svartpeppar

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tagliatelle i grön ärtcrème
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingköttbullar med kall sås och haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rustik portergryta med palsternacksmos
Betyg 4.1 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sesampanerad strömming med haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönor som på Sicilien
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesan- och pankobönor
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga