Baconfrästa haricots verts

Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
0
Baconfrästa haricots verts

Dessa överraskande goda, baconfrästa haricots verts kan du tillaga i förväg och bara värma upp i stekpanna till serveringen. Fräs bara schalottenlök och bacon i smör och förvara kallt tillsammans med kokta haricots verts.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Baconfrästa haricots verts

Ingredienser

6 portioner
400 g  frysta haricots verts (bönor)
2   schalottenlökar
1/2   paket bacon (à 140 g)
1 msk  smör
1/2 tsk  flingsalt
2 krm  svartpeppar

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Haricot vertssallad med bacon och bröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fräsig kyckling- och paprikapasta med bacon
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad
Betyg 2.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle i grön ärtcrème
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga