Bacon- och parmesankakor

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
1
Bacon- och parmesankakor

Dessa spännande bacon- och parmesankakor är ett välsmakande och modernt tilltugg till fördrinken eller som rätt på buffébordet. Dessutom gillar både vuxna och barn dessa förträffliga bacon- och parmesankakor.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Bacon- och parmesankakor

Ingredienser

50 st
2 1/2 dl  vetemjöl
100 g  färskriven parmesan
140 g  knaperstekt, hackat bacon
1 msk  socker
1 tsk  salt
100 g  smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Ett fantastiskt tilltugg till välkomstdrinken eller en kall öl!

Monica

2009-09-23

Testa liknande recept

Cathrines favoritpasta
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig carbonara
Betyg 4 av 5.
3248 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarelltoast med färskost och bacon
Betyg 4.2 av 5.
71 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fullkornspasta med vitlöksstekt svamp
Betyg 4.1 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi med bacon- och pinjeströssel
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spagetti i tomatsås
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga