Bacon- och haricots verts-sås
Det här receptet på bacon- och haricots verts-sås är en snabblagad, krämig och trevlig rätt som passar ypperligt i vardagen. Rätten har lena och mjuka smaker så den passar till alla i familjen!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005
Ingredienser
4 portioner
2 paket bacon (à 140 g)
100 g haricots verts (bönor)
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl crème fraiche (5%)
2 1/2 dl matlagningsgrädde (5%)
salt
peppar
röd bandpasta
1 dl riven parmesan
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj soja-, havre eller risbaserad gräddersättning. Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Vi blandade i baconet i såsen och hade i lite färsk basilika. Mums!
Nina
2006-09-04