Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Nudelsalladen som har allt. Nudlar och grönsaker blandas i en smakrik och god kokosmjölksdressing. Nudelsalladen med sojabönor, gurka och paprika serveras till slow cooked baby back ribs, som är precis så möra och välkryddade som man kan förvänta sig. Toppa gärna med mynta och lite nötter.

Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Ingredienser

4 portioner

Nudelsallad

1 dl frysta sojabönor
2 port glasnudlar
2 snackgurkor
1 morot
1 röd snackpaprika

Dressing

1/2 vitlöksklyfta
1/2 msk riven ingefära
1/2 msk sesamolja
1 1/2 msk japansk soja
1 1/2 msk sweet chilisås
1 msk färskpressad limesaft
1 dl kokosmjölk
1/2 tsk salt
1 förp baby back ribs hot chili (à 475 g)

Topping

1/2 dl cashewnötter
1/2 kruka mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Sötstarka kamben
    Betyg 2.6 av 5.150 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Thaigryta med sojabönor och ärtskott
    Betyg 2.5 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bowl med asiatiska smaker
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad