Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

0
0
Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Nudelsalladen som har allt. Nudlar och grönsaker blandas i en smakrik och god kokosmjölksdressing. Nudelsalladen med sojabönor, gurka och paprika serveras till slow cooked baby back ribs, som är precis så möra och välkryddade som man kan förvänta sig. Toppa gärna med mynta och lite nötter.

Skriv ut
Baby back ribs med nudelsallad, lime och mynta

Ingredienser

4 portioner

Nudelsallad

1 dl
frysta sojabönor
2
port glasnudlar
2
snackgurkor
1
morot
1
röd snackpaprika

Dressing

1/2
vitlöksklyfta
1/2 msk
riven ingefära
1/2 msk
sesamolja
1 1/2 msk
japansk soja
1 1/2 msk
sweet chilisås
1 msk
färskpressad limesaft
1 dl
kokosmjölk
1/2 tsk
salt
1
förp baby back ribs hot chili (à 475 g)

Topping

1/2 dl
cashewnötter
1/2
kruka mynta

För alla

Kontrollera noga innehållet i ribsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept