Baby back ribs BBQ med chorizo och grillad paprika
![Baby back ribs BBQ med chorizo och grillad paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_229771/cf_259/baby_back_ribs_bbq_med_chorizo_och_grillad_paprika.jpg)
Här får du allt du kan önska dig av en riktigt god grillmåltid. De slow cooked baby backs ribsen är möra och perfekt BBQ-kryddade. Lite värme från grillen och de är klara att äta. Börja dock med att grilla grönsakerna och röra ihop vitlöks- och tomatmajonnäsen därefter grillar du korven och ribsen så blir allt klart att äta samtidigt.
![Baby back ribs BBQ med chorizo och grillad paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_229771/cf_259/baby_back_ribs_bbq_med_chorizo_och_grillad_paprika.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Tomat- och vitlöksmajonnäs
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpesto
1 1/2 dl majonnäs
2 röda eller gula paprikor
2 förkokta majskolvar
2 rödlökar
2 msk olja
salt
peppar
3 chorizokorvar
1 förp baby back ribs BBQ (à 475 g)
Till servering
bakad eller ugnsrostad potatis
sallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och ribsen.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer