Avokadopizza med chili

Avokadotoasten får passa sig – här kommer en seriös utmanare! Bottnen på den här supersnabba avokadopizzan består av tortillabröd. Grädda bröden med färskost och mozzarella. Toppa sedan med avokado, chiliflakes, olivolja, flingsalt och pepprig ruccola.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3043 KJ / 728 kCal
Fett52 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein22 g
Kommentarer
7 stSå himla god, och enkel att göra
Elisabeth
Gott! Jag strödde på lite Persillade som gav lite extra smak. Och hade dessutom bara mjukost med pepparrot hemma. Funkade bra! Lisa
Elisabeth
Fantastiskt god! Chiliflakes och flingsaltet gifter sig verkligen med avokadon. Rekommenderas
Amanda
Så god och fräsch! Men måste ha ordenligt med balsamico för att den inte ska bli för mesig.
Fanny
Jättegod och enkel rätt - en favorit!
Birgitta
Hej Elin! Den håller sig nog inte krispig i mer än någon timme men kan fortfarande vara god om man t ex gör den på morgonen för att servera till lunch. Vänta ev. med att lägga på avokadon till servering, om det går. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Hur länge kan den stå framme utan att vi "blöt" eller tappa krispighet? Ska ha buffé och tänkte om den passar sig bra till det?
Elin