Auberginegratäng med mozzarella och morotssallad

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Auberginegratäng med mozzarella och morotssallad

Auberginegratäng med mozzarella och morotssallad är en trevlig vegetarisk gratäng som helst görs dagen före servering och värms upp. Morotssalladen är ett suveränt komplement.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2011

Auberginegratäng med mozzarella och morotssallad

Ingredienser

4 portioner
3 gula lökar
3 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1 förp krossade tomater (à 500 g)
3 msk balsamvinäger
4 msk chilisås
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
4 små auberginer (4 st små motsvarar 800 g)
1 1/2 dl vetemjöl
2 påsar riven mozzarella (à 150 g)

Morotssallad

400 g morötter
1 tsk rödvinsvinäger
1 tsk honung
1 msk olivolja
2 msk grovhackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Morotssallad

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Auberginrulle med basilika och mozzarella
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med grillad aubergine, mozzarella och salami
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Auberginegratäng med tomat och mozzarella
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chiligrillad aubergine med tomat och mozzarella
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mozzarellafylld auberginetournedos
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Örtgratinerad aubergine med mozzarella och sardellmajonnäs
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga