Aubergine- och zuccinibakelse

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Aubergine- och zuccinibakelse

Ett roligt sätt att servera en ljuvlig förrätt på. Aubergine och zucchini är sedan länge en välkänd lyckad kombination och med den goda fårosten blir bakelsen en angenäm aptitretare.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Aubergine- och zuccinibakelse

Ingredienser

4 portioner
1 stor zucchini
1 aubergine
1 tsk salt
1 - 1 1/2 msk olivolja
200 g fårost

Tomatsalsa

2 kvisttomater
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 1/2 msk socker
2 msk vitvinsvinäger
2 msk finhackad persilja

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Har gjort dessa bakelser många gånger, älskar dem. Lägger lite rödlök och timjan mellan lagren också. Salsan har jag inte prövat än.

    Philomene

Näringsvärde per portion

Energi1040 KJ / 250 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

  • Chips av aubergine och zucchini
    Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade zucchini och auberginspett
    Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Caponata med aubergine och paprika
    Betyg 4.7 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad