Asiatiska piroger

Briljanta munsbitar med krämig kycklingröra inbakad i frasigt paket. Curry och honung gifter sig väl med varandra och ger kycklingröran underbara sötsalta smaker. Pensla dina asiatiska piroger med ägg och strö över sesamfrön innan gräddning.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stGott, men skulle nog hellre servera det som förrätt än huvudrätt. Väldigt pilligt med smördegen att få till så små trekanter. Slutade med att vi delade smördegen i tre delar och gjorde rektangulära piroger. Kändes klent att steka kycklingen utan kryddor så vi stekte den i kryddorna för en extra knuff, men var ändå väldigt klen i smaken. Smakade dock väldigt gott, fast klent!
Emma
Mycket goda piroger
Camilla
Jättegoda tillsammans med en sallad , även som huvudrätt.
Anna-lena
jag söker piroger med köttfärsfyllning vad finns det har man barn så är det lätaste att göra till påsk
Kerstin-anita
Passar utmärkt till förrätt eller fika. Det kan vara lite "pilligt" att göra för små. Jag kavlade smördegen åt ett håll och delade den i två trianglar. Då blev de lagoma att använda till förrätt. Det går alldelse utmärkt att förbereda dagen före med att kavla ut degen och steka kycklingen och löken, för att sedan bara blanda resten och vika ihop strax innan gästerna kommer.
Anna-lena