Asiatisk omelett med ostronskivling, salladslök och misomajonnäs

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Asiatisk omelett med ostronskivling, salladslök och misomajonnäs

Krydda omelettsmeten med soja och ingefära för en asiatisk touch. Servera sedan omeletten toppad med ostronskivling stekt i sesamolja och en ljuvlig majonnäs som blandats med misopasta. Perfekt som en lätt lunch.

Asiatisk omelett med ostronskivling, salladslök och misomajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1   förp ostronskivling (à 150 g)
2 msk  olja
1 tsk  sesamolja
2 tsk  sesamfrön
salt
svartpeppar
2   salladslökar

Omelett

5   ägg
2 msk  vetemjöl
1/2 dl  vatten
1 1/2 msk  japansk soja
1 tsk  malen ingefära
1 msk  olja

Misomajonnäs

1 dl  majonnäs
2 tsk  misopasta
1 msk  vatten

Till servering

färsk koriander
rostade sesamfrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Näringsberäkningen är exkl. Koriander och sesamfrön till servering.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1674 KJ / 400 kCal
Fett36 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Chawanmushi – Japansk äggkräm
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsomelett med salladslök
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostomelett i ugn
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Omelett med skaldjursröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurkfrittata
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Omelett med ost och olika topping
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga