Asiatisk omelett med ostronskivling, salladslök och misomajonnäs
Krydda omelettsmeten med soja och ingefära för en asiatisk touch. Servera sedan omeletten toppad med ostronskivling stekt i sesamolja och en ljuvlig majonnäs som blandats med misopasta. Perfekt som en lätt lunch.
Ingredienser
4 portioner
1 förp ostronskivling (à 150 g)
2 msk olja
1 tsk sesamolja
2 tsk sesamfrön
salt
svartpeppar
2 salladslökar
Omelett
5 ägg
2 msk vetemjöl
1/2 dl vatten
1 1/2 msk japansk soja
1 tsk malen ingefära
1 msk olja
Misomajonnäs
1 dl majonnäs
2 tsk misopasta
1 msk vatten
Till servering
färsk koriander
rostade sesamfrön
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är exkl. Koriander och sesamfrön till servering.
Energi1674 KJ / 400 kCal
Fett36 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein11 g
Kommentarer