Smakrik asiatisk kycklingsoppa med underbara smaker av champinjoner, vitlök och färskriven ingefära. Med chilifrukt bestämmer du själv vilken hetta din soppa ska ha. Soppan innehåller även nudlar för en mer mättande känsla. Toppa soppan med krispig strimlad salladslök. En het och smakrik soppa!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera ev kycklingfond.
Gör glutenfri: välj glutenfria nudlar eller specialpasta.
Gör äggfri: använd äggfria nudlar eller pasta.
Kommentarer
Elin
2020-02-15Mycket, mycket gott! Vi serverade soppan med limklyftor som man kunde klämma i. Fantastiskt gott!
Marika
2013-02-24En snabb och god soppa. Vill man ha en vegovariant kan man enkelt byta ut kycklingen mot quornbitar/quornfilé som man först steker och kryddar till och sedan tillsätter i lagom stora bitar mot slutet av koktiden.