Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Äpple- och pepparrotscrème

Ett enkelt och lättlagat recept på en smarrig crème med smak av äpple och pepparrot. Servera äpplecrèmen som tillbehör till kött eller bröd och låt smaklökarna njuta!

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda matlagningsyoghurt med persilja, äpple och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.

För alla

Crèmen är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).

 

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 3 msk hackad bladpersilja
  • 1 rivet äpple
  • 2 msk riven pepparrot
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan