Äpple- och persiljerotspytt

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Äpple- och persiljerotspytt

Ett smakrikt, vegetariskt recept på pytt i panna. Du gör det av bland annat äpple, persiljerot, purjolök och persilja. Äpple- och persiljerotspytten är mättande och kan serveras både till vardag och fest.

Äpple- och persiljerotspytt

Ingredienser

2 portioner
1 persiljerot eller palsternacka
1 morot
2 msk smör eller margarin
salt
peppar
1 krm socker
1 purjolök
2 msk vatten
2 stora äpplen
1 msk olja , smör eller margarin
worchestersås
1 msk hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Tysk fisk med surkål och äpplen
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ädelostfyllda älgrulader
Betyg 2.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Höstsallad med bönor och äpple
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkon med äpplen och selleripuré
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinad till lax
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga