Äpple- och persiljerotspytt
![Äpple- och persiljerotspytt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett smakrikt, vegetariskt recept på pytt i panna. Du gör det av bland annat äpple, persiljerot, purjolök och persilja. Äpple- och persiljerotspytten är mättande och kan serveras både till vardag och fest.
![Äpple- och persiljerotspytt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
2 portioner
1 persiljerot eller palsternacka
1 morot
2 msk smör eller margarin
salt och peppar
1 krm socker
1 purjolök
2 msk vatten
2 stora äpplen
1 msk olja , smör eller margarin
worchestersås
1 msk hackad persilja
För alla
Läs noga ingredienserna på worchestersåsen.
I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer