Äpple- och persiljerotspytt

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Äpple- och persiljerotspytt

Ett smakrikt, vegetariskt recept på pytt i panna. Du gör det av bland annat äpple, persiljerot, purjolök och persilja. Äpple- och persiljerotspytten är mättande och kan serveras både till vardag och fest.

Äpple- och persiljerotspytt

Ingredienser

2 portioner
1   persiljerot eller palsternacka
1   morot
2 msk  smör eller margarin
salt och peppar
1 krm  socker
1   purjolök
2 msk  vatten
2   stora äpplen
1 msk  olja , smör eller margarin
worchestersås
1 msk  hackad persilja

För alla

Läs noga ingredienserna på worchestersåsen.
I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Ädelostfyllda älgrulader
Betyg 2.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tysk fisk med surkål och äpplen
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jultallrik med sill
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffranssill
Betyg 3.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörrebröd med torsk och purjolök
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga