Ädelostfyllda älgrulader
Ädelostfyllda älgrulader gjorda på älgstek med en sky av tomatpuré och vitt vin. Ruladerna serverar du tillsammans med gul lök, purjolök och persiljerot som fått ta smak av skyn under tillagningen. Ädelosten i älgruladerna ger en rik smak till maten.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 purjolök
1 stor persiljerot (eller palsternacka)
ca 700 g älgstek, gärna av innanlår
1 tsk salt
2 krm peppar
150 g ädelost
1 dl tomatpuré
4 dl rött vin eller vatten
ädelost till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man ta vanlig lövbiff?
Susanne
2016-01-18Jag råkade sätta vitt vin istället för rött, palsternacka och morötter. mmm, en av våra nya favoriter, och till detta kokar vi penne pasta. har lagat detta några gånger sedan jag såg receptet i buffé
Nina
2010-12-18