Äppelsirap

En tjusigt rosa äppelsirap som smakar fantastiskt gott av äpple och kanel. Super att ringla över amerikanska pannkakor eller att bjuda till ost och kex. Använd röda äpplen för att locka fram den fina, rosa färgen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Gör så här
00:30:00
01:00:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur lång tid håller den sig i kylskåp? Går den frysa?
Anna-lena
2025-09-03Hej Anna-Lena! Det är ju en nästintill omöjlig fråga att svara på tyvärr. Det beror helt och hållet på hur rena flaskor man har och hur man kokar och häller upp saften. Om du vill vara på en säkra sidan så är det bäst att frysa in saften. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-09-05Väldigt god!!!! Det blir ännu godare om man tillsätter några stjärnanis och kardemummakärnor.
Marie
2024-10-14HELT fantastisk ♥️🍎 Jag kokade min i ca 45 min och den blev mer som gelé men schuukt gott till amerikanska pannkakor 🥞
Fanny
2024-09-29