Äppelkokta primörer med salsiccia

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äppelkokta primörer med salsiccia

Äppelkokta primörer med salsiccia är en färgglad och mättande korvgryta med härliga smaker av äpple, sparris, lök och pepparrot. Imponerande, grytkokade primörer med sötsyrlig äppelsmak, serveras med kryddig salsicciakorv och smarrig pepparrotsyoghurt. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013

Äppelkokta primörer med salsiccia

Ingredienser

4 portioner
900 g färskpotatis
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1/2 knippe morötter
3 dl äppelcider
2 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
480 g salsicciakorv
1 msk smör eller margarin
250 g grön sparris
1 äpple
salt
peppar
2 dl matyoghurt
2 msk färsk riven pepparrot

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2921 KJ / 700 kCal
Fett29.6 g
Kolhydrater67.1 g
Protein34.5 g

Testa liknande recept

  • Kabanoss med ciderkokta primörer
    Betyg 2.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med salsiccia och tomatsås
    Betyg 3.4 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Salsicciasås med salvia
    Betyg 4.5 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med salsiccia och kål
    Betyg 4.4 av 5.125 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad