Äppelchutney till blodpudding

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat
1
Äppelchutney till blodpudding

Vill du hetta upp din blodpudding lite? Testa det här receptet på smarrig äppelchutney. Du gör chutneyn på äpplen, russin, farinsocker, lök, vinäger, ingefära och kanel. Servera ljummen tillsammans med blodpuddingen!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Äppelchutney till blodpudding

Ingredienser

4 portioner
4   äpplen
1   gul lök
1/2 dl  farinsocker
2 msk  vinäger
2 msk  russin
1/2 tsk  ingefära
1 tsk  kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

mucket gott till blodpuddingen!

Annika

2006-09-17

Testa liknande recept

Lök och pumpachutney
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelchutney i wokpanna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Christinas plommonchutney
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chutney
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Riven rättikasallad med russin
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödlök- och äppelchutney med nejlika och ingefära
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga