Äppelbräserade rullader på gårdsgris fyllda med äpple och mesost serverat med persiljekokt potatis

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Äppelbräserade rullader på gårdsgris fyllda med äpple och mesost serverat med persiljekokt potatis

Ett härligt recept att prova när du väntar gäster! Ljuvliga rullader av schnitzel som fylls med mesost och bräserade äpplen samt serveras med smörstekt potatis. Tips: lägg en klick gelé på tallriken tillsammans med rulladerna!

Äppelbräserade rullader på gårdsgris fyllda med äpple och mesost serverat med persiljekokt potatis

Ingredienser

4 portioner
4   skinkschnitzel
salt och peppar
1 msk  smör till stekning
3   röda äpplen
1   gul lök
2 msk  pepparrotsvisp
75 g  mesost
75 cl  osötad äppelmust (pressade äpplen)
1 dl  crème fraiche
2 msk  flytande kalvfond
salt
svartpeppar
600 g  potatis (bintje)
1 msk  smör
salt
1   kruka persilja

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skinkschnitzel med ostkräm och brysselkål
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt schnitzel med bakad purjolök och rosmarin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkschnitzel med gräddig löksås
Betyg 3.4 av 5.
64 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkschnitzel med gurksås
Betyg 2.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig curry med kokosmjölk och koriander
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt schnitzel med blomkålsallad
Betyg 2.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga