Äppelbräserade rullader på gårdsgris fyllda med äpple och mesost serverat med persiljekokt potatis
![Äppelbräserade rullader på gårdsgris fyllda med äpple och mesost serverat med persiljekokt potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett härligt recept att prova när du väntar gäster! Ljuvliga rullader av schnitzel som fylls med mesost och bräserade äpplen samt serveras med smörstekt potatis. Tips: lägg en klick gelé på tallriken tillsammans med rulladerna!
![Äppelbräserade rullader på gårdsgris fyllda med äpple och mesost serverat med persiljekokt potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 skinkschnitzel
salt och peppar
1 msk smör till stekning
3 röda äpplen
1 gul lök
2 msk pepparrotsvisp
75 g mesost
75 cl osötad äppelmust (pressade äpplen)
1 dl crème fraiche
2 msk flytande kalvfond
salt
svartpeppar
600 g potatis (bintje)
1 msk smör
salt
1 kruka persilja
För alla
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer