Äppel- och pepparrotssås

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Äppel- och pepparrotssås

En frisk sås med crème fraiche-bas och smak av pepparrot och äpple som du svänger ihop på ett kick! Såsen passar utmärkt att servera till grillad kyckling eller fläskkött!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Äppel- och pepparrotssås

Ingredienser

2 dl  äppelmos
1/2 dl  riven pepparrot
1 dl  crème fraiche
juicen från 1/2   citron
salt och peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Passar till: fläskkött och fågel.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparrotsröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crème fraichesås
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crème fraichesås med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ärt- och pepparrotsdip
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparrotskräm
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga