Äppel- och pepparrotssås

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Äppel- och pepparrotssås

En frisk sås med crème fraiche-bas och smak av pepparrot och äpple som du svänger ihop på ett kick! Såsen passar utmärkt att servera till grillad kyckling eller fläskkött!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Äppel- och pepparrotssås

Ingredienser

undefined
2 dl  äppelmos
1/2 dl  riven pepparrot
1 dl  crème fraiche
juicen från 1/2   citron
salt och peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Passar till: fläskkött och fågel.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparrotsröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crème fraichesås
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crème fraichesås med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Två tips till grillat
Betyg 2.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ärt- och pepparrotsdip
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga