Apelsinsoppa

Betyg 1.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsinsoppa

En elegant soppa gjord på apelsiner. Kanelen ger en fantastisk smakkombination! Servera apelsinsoppan ljummen med uppvispad crème fraiche och kardemummaskorpor.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Apelsinsoppa

Ingredienser

4 portioner
juice av 4 - 6 apelsiner (6 apelsiner motsvarar ca 6 dl )
rivet skal från 2 apelsiner
1 kanelstång
2 äggulor
2 msk florsocker
1 dl crème fraiche

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi870 KJ / 210 kCal
Fett12 g

Testa liknande recept

Små kanelsuffléer med rabarberkompott
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inkokta plommon i kanel och apelsin
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrussallad med amarettogrädde
Betyg 3.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsinsallad med stjärnanis och kanel
Betyg 4.3 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torta di Riso (risgrynspudding)
Betyg 3.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Värmande nypondryck
Betyg 3.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad