Apelsinsoppa

Betyg 1.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Apelsinsoppa

En elegant soppa gjord på apelsiner. Kanelen ger en fantastisk smakkombination! Servera apelsinsoppan ljummen med uppvispad crème fraiche och kardemummaskorpor.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Apelsinsoppa

Ingredienser

4 portioner
juice av 4 - 6 apelsiner (6 apelsiner motsvarar ca 6 dl )
rivet skal från 2 apelsiner
1 kanelstång
2 äggulor
2 msk florsocker
1 dl crème fraiche

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi870 KJ / 210 kCal
Fett12 g

Testa liknande recept

Små kanelsuffléer med rabarberkompott
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Inkokta plommon i kanel och apelsin
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Apelsinsallad med stjärnanis och kanel
Betyg 4.2 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tranbärssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Värmande nypondryck
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Godaste glöggen
Betyg 2 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga