Apelsinkaka

Apelsinkakan med vackra apelsinskivor på toppen är både vacker att duka fram och god att äta. Kakan blir extra saftig och får mycket smak när du skedar över sockerlagen med smak av kardemumma och apelsin.

Gör så här
00:20:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi1207 KJ / 289 kCal
Fett8 g
Salt0.5 g
Kolhydrater50 g
Protein3 g
Kommentarer
Blev inte alls så gott som jag trodde, kakan blev okej men apelsinerna uppepå smakade inte alls gott… vet inte om de var fel på apelsinerna från start eller vad det var. Blev lite beskt
Rebecka
2025-02-10använde kikärtsspad istället för ägg pga ägg allergi och kakan blev jättebra och jättegod
Elin
2024-12-22Hej! Går den här att frysa?
Lina
2024-11-25Hej Lina! Ja, det fungerar jättebra! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-11-26