Apelsin- och citronmarmelad

Bittersöt marmelad att servera till scones, rostat bröd eller cupcakes. Marmeladen har en härlig smak av apelsin med liten bitterhet i och med du även använder skalet i marmeladen.
 Ett recept från: 
Buffé nr 2, 2012


Bittersöt marmelad att servera till scones, rostat bröd eller cupcakes. Marmeladen har en härlig smak av apelsin med liten bitterhet i och med du även använder skalet i marmeladen.
 Ett recept från: 
Buffé nr 2, 2012

Kommentarer
3 stLika enkel som snabb att göra. Varken för söt eller sur - för min smak
Lars-erik
Supergod, helt lagom bitter med massor av apelsinsmak. Lätt att göra.
Elisabeth
Hur länge står sig marmeladen?
Isa
Hej Isa! Den kan hålla flera månader. Beor på hur ofta man har den framme och om man stoppar ner smutsiga knivar osv. Den möglar om den blivit dålig. Hälsningar Michelle
ICA-köket