Apelsin- och Camparisorbet

Betyg 3.3 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och Camparisorbet

Den här sorbeten är svalkande och frisk och fräsch i smaken, vacker att servera och otroligt lätt att laga till. Apelsin- och Camparisorbeten är en dessert med italiensk tvist, och som bäst serveras i sina egna skal. Njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Apelsin- och Camparisorbet

Ingredienser

6 portioner
5 dl färskpressad apelsinjuice (5 dl motsvarar 5-7 apelsiner)
1 dl campari
2 dl vit baksirap
3 äggvitor
mynta till garnering

Gör så här

02:00:00
03:00:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Lime- och jordgubbssorbet
    Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Champagnesorbet med mynta
    Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sorbet à la rose
    Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbersorbet med kanelkaramell
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Espresso Sorbetto
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mousserande clementinsorbet
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad