Ansjovisröra med salladslök
Ansjovisröra med salladslök är en härlig rätt där du kan byta ut ansjovisen mot ansjoviskryddad sillfilé. Blanda ansjovis, lök, kapris och lätt crème fraiche och servera med kokt salladslök och garnera med rädisor och dillvippor.
Ingredienser
4 portioner
1 burk ansjovisfiléer (à 125 g)
1 rödlök
2 msk kapris
1 dl crème fraiche (lätt)
1 krm svartpeppar
1 knippe salladslök (1 knippe motsvarar ca 12 st)
10 rädisor
8 dillvippa
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Ansjovisfiléerna kan bytas mot ansjoviskryddade sillfiléer.
Har du lagat receptet?
Kommentarer