Ansjovisröra med salladslök

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Ansjovisröra med salladslök

Ansjovisröra med salladslök är en härlig rätt där du kan byta ut ansjovisen mot ansjoviskryddad sillfilé. Blanda ansjovis, lök, kapris och lätt crème fraiche och servera med kokt salladslök och garnera med rädisor och dillvippor.

Ansjovisröra med salladslök

Ingredienser

4 portioner
1   burk ansjovisfiléer (à 125 g)
1   rödlök
2 msk  kapris
1 dl  crème fraiche (lätt)
1 krm  svartpeppar
1   knippe salladslök (1 knippe motsvarar ca 12 st)
10   rädisor
8   dillvippa

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Ansjovisfiléerna kan bytas mot ansjoviskryddade sillfiléer.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sillmacka med sparris, brynt smör och citronost
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillkrans med smörstekt kavring och färskpotatis
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hjälmaregös med Närkeröra
Betyg 2.7 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad torsk med potatissallad och sockergrillad lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jultallrik med sill
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Senapsmarinerad sill med potatissallad
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga