Ansjovisfylld strömmingsflundra med kapris- och gurksallad
![Ansjovisfylld strömmingsflundra med kapris- och gurksallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Denna ansjovisfylld strömmingsflundra med kapris- och gurksallad kommer bli uppskattad både av barn och vuxna. Panera strömmingsflundran för en underbart krispig yta som passar perfekt till härlig, fräst kapris- och gurksallad och kokt potatis.
![Ansjovisfylld strömmingsflundra med kapris- och gurksallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
16 strömmingsfiléer
1 dl rågsikt
1 tsk salt
2 msk smör eller margarin
Fyllning
1 burk ansjovisfiléer (à 125 g)
1 knippe dill
2 skivor kantskuret vitt bröd
1 msk smör eller margarin
1 msk olja
Kapris- och gurksallad
1/2 gurka
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
3 msk inlagd kapris
2 msk kaprisspad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer