Ansjovis i senapssås

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ansjovis i senapssås

Rullade ansjovisfiléer som får dra till sig den lysande smaken av sås på svensk och fransk senap. Ansjovis i senapssås är en fyllig liten rätt som passar bra på buffébordet till flera av våra svenska högtider: jul, påsk och midsommar.

Ansjovis i senapssås

Ingredienser

4 portioner
1 ask ansjovisfiléer (à ca 125 g)

Sås

1 msk svensk senap
1 msk ljus fransk senap
1/2 msk strösocker
1/2 msk rödvinsvinäger
3/4 dl rapsolja
1/2 dl hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömming i ugn
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad tonfisk med brysselkål och ansjovismajonnäs
Betyg 3.3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad