Ansjovis i senapssås

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Ansjovis i senapssås

Rullade ansjovisfiléer som får dra till sig den lysande smaken av sås på svensk och fransk senap. Ansjovis i senapssås är en fyllig liten rätt som passar bra på buffébordet till flera av våra svenska högtider: jul, påsk och midsommar.

Ansjovis i senapssås

Ingredienser

4 portioner
1   ask ansjovisfiléer (à ca 125 g)

Sås

1 msk  svensk senap
1 msk  ljus fransk senap
1/2 msk  strösocker
1/2 msk  rödvinsvinäger
3/4 dl  rapsolja
1/2 dl  hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Strömming i ugn
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksgratinerade havskräftor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerade rädisor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga