Ansjovis i senapssås

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Ansjovis i senapssås

Rullade ansjovisfiléer som får dra till sig den lysande smaken av sås på svensk och fransk senap. Ansjovis i senapssås är en fyllig liten rätt som passar bra på buffébordet till flera av våra svenska högtider: jul, påsk och midsommar.

Ansjovis i senapssås

Ingredienser

4 portioner
1 ask ansjovisfiléer (à ca 125 g)

Sås

1 msk svensk senap
1 msk ljus fransk senap
1/2 msk strösocker
1/2 msk rödvinsvinäger
3/4 dl rapsolja
1/2 dl hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Strömming i ugn
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitlöksgratinerade havskräftor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga