Ansjovis i senapssås

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ansjovis i senapssås

Rullade ansjovisfiléer som får dra till sig den lysande smaken av sås på svensk och fransk senap. Ansjovis i senapssås är en fyllig liten rätt som passar bra på buffébordet till flera av våra svenska högtider: jul, påsk och midsommar.

Ansjovis i senapssås

Ingredienser

4 portioner
1 ask ansjovisfiléer (à ca 125 g)

Sås

1 msk svensk senap
1 msk ljus fransk senap
1/2 msk strösocker
1/2 msk rödvinsvinäger
3/4 dl rapsolja
1/2 dl hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

”Boqerones” på ansjovis
Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömming i ugn
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad tonfisk med brysselkål och ansjovismajonnäs
Betyg 3.3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad