Ansjovis i senapssås

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ansjovis i senapssås

Rullade ansjovisfiléer som får dra till sig den lysande smaken av sås på svensk och fransk senap. Ansjovis i senapssås är en fyllig liten rätt som passar bra på buffébordet till flera av våra svenska högtider: jul, påsk och midsommar.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 ask ansjovisfiléer (à ca 125 g)

Sås

1 msk svensk senap
1 msk ljus fransk senap
1/2 msk strösocker
1/2 msk rödvinsvinäger
3/4 dl rapsolja
1/2 dl hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • ”Boqerones” på ansjovis
    Betyg 3 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömming i ugn
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marinerad böckling med senapsdressing
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronmarinerad kycklingfilé
    Betyg 3 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad