Annikas souvas

Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Annikas souvas

Fabulös smörstekt souvas som du serverar med stött persiljepotatis, stekt färsk svamp och en ljuvlig sås av crème fraiche, fransk senap och finhackad smörgåsgurka.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Annikas souvas

Ingredienser

4 portioner
500 g potatis
1 msk olivolja
1 dl finhackad persilja
salt
peppar
2 dl färsk svamp
500 g souvas eller renskav
smör till stekning

Sås

2 dl crème fraiche
1 msk fransk senap
2 msk finhackad smörgåsgurka
1 krm italiensk salladskrydda

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Går det att använda torkad e trattkantareller?

    Nils

    Hej Nils! Det kommer att fungera fint! Hälsningar Niclas

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Norrländska tacos
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavsgryta
    Betyg 4.5 av 5.110 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crêpes med viltstuvning
    Betyg 3.1 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländsk renskavsgryta
    Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavsgulasch med vitlökskräm
    Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavsgryta med kryddiga hjortron
    Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad