Annas nubberöra

Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Annas nubberöra

Den här smakfulla och lättlagade nubberöran blir lätt en favorit på buffébordet till midsommar. Den salta smaken av matjessill passar perfekt med ägg, äpple och örter. Himmelskt tillsammans med färskpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Annas nubberöra

Ingredienser

4 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
1 kokt ägg
1 rödlök
1 äpple
1/2 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
1 msk kaviar på tub
1 msk hackad gräslök
1 msk finhackad dill
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Jättegod, alla gillar den.

    Anne

  • Helt suveränt god nubberöra!

    Camilla

  • Väldigt god och enkel att göra. Kan helt klart rekommenderas om man gillar matjesill. Åt det tillsammans med färskpotatis.

    Jenny

Näringsvärde per portion

Energi1260 KJ / 300 kCal

Testa liknande recept

  • Nubberöra
    Betyg 4 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.241 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjes på amandine med kaviarcrème
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nubbesallad
    Betyg 4.2 av 5.93 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad