Ann-Maries avokadosallad

3
0
Ann-Maries avokadosallad

Denna avokadosallad med tomater, paprikor, gurka och salladslök är en snabblagad sallad som du ger en extra smak med den italienska salladskryddan. Citronjuicen som hälls över avokadon både förhindrar missfärgning och ger en härlig syrlighet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004

Ann-Maries avokadosallad

Ingredienser

6 portioner
2 små avokador
1 - 2 msk citronjuice
1/2 gurka
3 tomater
1 gul eller orange paprika
5 salladslökar
1 - 2 tsk italiensk salladskrydda

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 375 KJ / 90 kCal
Fett 7.1 g
Salt 0.01 g
Kolhydrater 4 g
Protein 1.5 g
Läs mer om näringsvärden