Ann-Maries avokadosallad
![Ann-Maries avokadosallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14353/cf_259/ann-maries_avokadosallad.jpg)
Denna avokadosallad med tomater, paprikor, gurka och salladslök är en snabblagad sallad som du ger en extra smak med den italienska salladskryddan. Citronjuicen som hälls över avokadon både förhindrar missfärgning och ger en härlig syrlighet.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004
![Ann-Maries avokadosallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14353/cf_259/ann-maries_avokadosallad.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 små avokador
1 - 2 msk citronjuice
1/2 gurka
3 tomater
1 gul eller orange paprika
5 salladslökar
1 - 2 tsk italiensk salladskrydda
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi375 KJ / 90 kCal
Fett7.1 g
Salt0.01 g
Kolhydrater4 g
Protein1.5 g
Kommentarer