Sommarsallad till rökt fisk
![Sommarsallad till rökt fisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13539/cf_259/sommarsallad_till_rokt_fisk.jpg)
Sommarsallad till rökt fisk är en krispig och fräsch sallad som är idealisk till fisk. Sommarsalladen har kort tillagningstid och ser underbart inbjudande ut när den serveras i avokadons skal.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
![Sommarsallad till rökt fisk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13539/cf_259/sommarsallad_till_rokt_fisk.jpg)
Ingredienser
1 portion
1 avokado
150 g cottage cheese
1 msk hackad rödlök
1 msk klippt gräslök
italiensk salladskrydda
Till servering
rädisor
grönsallad
citron
bröd
rökt fisk
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer