Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Sommarsallad till rökt fisk

Sommarsallad till rökt fisk är en krispig och fräsch sallad som är idealisk till fisk. Sommarsalladen har kort tillagningstid och ser underbart inbjudande ut när den serveras i avokadons skal.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela avokadon och gröp ur den ena halvan med hjälp av en matsked. Blanda försiktigt samman avokadokött, cottage cheese, rödlök och gräslök. Smaksätt med italiensk salladskrydda efter tycke och smak.
  2. Servera cottage cheesesalladen i det tomma skalet och lägg den ogröpta halvan vid sidan. Rädisor, grönsallad, citron och bröd är gott till - och så den rökta fisken förstås.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1 avokado
  • 150 g cottage cheese
  • 1 msk hackad rödlök
  • 1 msk klippt gräslök
  • italiensk salladskrydda
Till servering
  • rädisor
  • grönsallad
  • citron
  • bröd
  • rökt fisk
Lägg till i inköpslistan