Ann-Maries avokadosallad

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ann-Maries avokadosallad

Denna avokadosallad med tomater, paprikor, gurka och salladslök är en snabblagad sallad som du ger en extra smak med den italienska salladskryddan. Citronjuicen som hälls över avokadon både förhindrar missfärgning och ger en härlig syrlighet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2004

Ann-Maries avokadosallad

Ingredienser

6 portioner
2 små avokador
1 - 2 msk citronjuice
1/2 gurka
3 tomater
1 gul eller orange paprika
5 salladslökar
1 - 2 tsk italiensk salladskrydda

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi375 KJ / 90 kCal
Fett7.1 g
Salt0.01 g
Kolhydrater4 g
Protein1.5 g

Testa liknande recept

  • Sommarsallad till rökt fisk
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakade potatishalvor med het röra
    Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varm avokadomacka
    Betyg 3.5 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rosmarinstekt kalkonschnitzel
    Betyg 2.7 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad