Anisstekt banan med frusen grädde

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Anisstekt banan med frusen grädde

Frusen grädde är som en enklare variant av glass, här får grädden en härlig sötma tack vare florsocker. Delade bananer steks i en blandning av smält smör, socker och krossad stjärnanis. Gyllenbrunt och ljuvligt tillsammans med den lättfrusna grädden!

Anisstekt banan med frusen grädde

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl  vispgrädde
2 msk  florsocker
2   stjärnanis
2 msk  smör
2 msk  strösocker
2   bananer

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd grädde och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot vispbart mjölkfritt alternativ. Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1627 KJ / 389 kCal
Fett30.8 g
Kolhydrater26.4 g
Protein1.9 g

Testa liknande recept

Stjärnanisstekta bananer med glass
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Banan- och nutellakrok
Betyg 2.9 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fryst banan med choklad
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bananglass på pinne
Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktsallad med stjärnlag
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fryst banan med jordnötssmör och choklad
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga