Andbröst med svampgulasch och honungsyoghurt

3
1
Andbröst med svampgulasch och honungsyoghurt

Färgrik och obeskrivligt god svampgulasch med andbröst och honungsyoghurt. Klassisk, blandad svamp, enkla grönsaker kryddade med chilipulver, kummin och vitlök. Smakrik honungsyoghurt serveras till de stekta, matiga andbrösten.

Andbröst med svampgulasch och honungsyoghurt

Ingredienser

4 portioner
4 andbröst med skinnet kvar
salt och peppar

Honungsyoghurt

1 dl yoghurt
2 msk honung
2 tsk limesaft
salt

Svampgulasch

500 g tärnad potatis
2 tunt skivade schalottenlökar
1 liten hackad salladslök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 msk smör
2 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
5 dl kycklingbuljong
1 liten kvist libbsticka
800 g små svampar av olika sorter
3 skalade, urkärnade och grovhackade tomater
1 krm malen kummin
salt och peppar
1 tsk limesaft
2 msk finhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Peter

2008-04-20

Konstigt recept. Det måste saknas något. Det står tillsätt svampen och tomatköttet? Var kommer tomatköttet ifrån? Det finns inte tomat i receptet. Är det meningen att man ska koka löken och vitlöken med potatisen coh sedan tillsätta svampen och tomatköttet??? Undrar Peter Nord