Andbröst med svampgulasch och honungsyoghurt
Färgrik och obeskrivligt god svampgulasch med andbröst och honungsyoghurt. Klassisk, blandad svamp, enkla grönsaker kryddade med chilipulver, kummin och vitlök. Smakrik honungsyoghurt serveras till de stekta, matiga andbrösten.
Ingredienser
4 portioner
4 andbröst med skinnet kvar
salt
peppar
Honungsyoghurt
1 dl yoghurt
2 msk honung
2 tsk limesaft
salt
Svampgulasch
500 g tärnad potatis
2 tunt skivade schalottenlökar
1 liten hackad salladslök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 msk smör
2 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
5 dl kycklingbuljong
1 liten kvist libbsticka
800 g små svampar av olika sorter
3 skalade, urkärnade och grovhackade tomater
1 krm malen kummin
salt
peppar
1 tsk limesaft
2 msk finhackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Konstigt recept. Det måste saknas något. Det står tillsätt svampen och tomatköttet? Var kommer tomatköttet ifrån? Det finns inte tomat i receptet. Är det meningen att man ska koka löken och vitlöken med potatisen coh sedan tillsätta svampen och tomatköttet??? Undrar Peter Nord
Peter
2008-04-20