Ananastosca i mikrougn

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ananastosca i mikrougn

Ananastosca i mikrougn är en smarrig efterrätt som serveras med vispad grädde och gärna ett cocktailbär. Den innehåller ananas, mandel, smör, socker, vetemjöl och mjölk. Denna goda Tosca med ananas kan du verkligen kalla gofika.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 färsk ananas eller konserverade ananasringar (1 färsk motsvarar ca 4-6 konserverade ananasringar)

Glasyr

1 dl sötmandel eller mandelspån (1 dl sötmandel motsvarar 1 påse mandelspån à 35 g)
50 g smör eller margarin
1/2 dl socker
1 msk vetemjöl
1 msk mjölk

Till garnering

vispgrädde
4 röda cocktailbär

Gör så här

00:01:00
00:02:30
00:02:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gött

    Ingela

Testa liknande recept

  • Tropiska mandelbakelser
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Tikibål
    Betyg 3.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Estnisk kvargkaka med frukt
    Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Julkaka på kort tid
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ananassorbet
    Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad