Ananasspett | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Ananasspett

En härlig och lätt efterrätt av ananas trädda på spett, doppade i härlig rostad kokos. Du har dem klara på under 30 minuter och de blir en utmärkt avslutning på den karibiska aftonen.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala, ansa och skär ananasen i kuber.
  2. Rosta kokosen i ugn eller torr panna.
  3. Trä upp ananaskuberna på spett och vänd runt i kokosen.

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Tips

Ananasen ska dofta sött när du köper den, då är den som godast. Passa noga när du rostar kokosen, det bränns lätt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 färsk ananas
  • 1/2 dl riven kokos
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 366 kJ / 88 kCal
Fett: 3 g
Läs mer om näringsvärden